about-slider-image

F724 ile İş Hayatı Değişiyor

Bugünden itibaren F724 ile Türkiye'de yeni bir freelance çalışma hayatı başlıyor. Hali hazırda bulunan sistemlerden farklı olarak...

Bugünden itibaren F724 ile Türkiye'de yeni bir freelance çalışma hayatı başlıyor. Hali hazırda bulunan sistemlerden farklı olarak, freelance çalıştığınız / çalıştırdığınız kişilerle daha hızlı iletişim kurabilir, projelerinizdeki müşteri taleplerini direk işleme alabilir ve işler bittiğinde müşterinizi detaylı olarak bilgilendirebilirsiniz.

Her sistemin başlangıcında olduğu gibi F724 freelance çalışma sistemi de bir ihtiyaç doğrultusunda başlatıldı. aweb Yazılım olarak yaptığımız her işte önce müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. Bu memnuniyeti karşılayabilmek için ofisimizde ve freelance çalışan tüm ekiplerimizin birbiri ile olan iletişimini en üst düzeyde tutmamız gerekliydi. Bunun dışında yaptığımız işi müşterimize raporlamamız ve dökümantasyon gibi kısımlar vaktimizin %30 'undan fazlasını alıyordu.

Bu süreci otomasyon haline getirip, müşteri isteklerini ve çalışma raporlarını tek bir sistemde buluşturduk. İşte F724 Freelance İş Otomasyonu adını verdiğimiz bu sistem sayesinde hem müşterilerinize verdiğiniz teklif - sipariş - fatura gibi kısımları takip edebilir, hem de o işleri hangi uzmanlara yaptıracağınıza sistem üzerinden karar verebilirsiniz. Ortak iş havuzuna düşen tüm işler, uzmanlık alanına uygun kişiler tarafından görülür ve üzerine alırlar. İşe hangi dakikada başlayıp hangi dakikada bitirdiklerini görürsünüz. Müşteriniz de işin tamamlanma yüzdesini, hangi aşamada olduğunu kendi panelinden görebilir.

Freelance çalışanlar ister saat ücreti, ister iş başı ücret ile hakediş alabilir. Tüm bu hesaplamalar ve ödeme takibi sistem üzerinden yapılabilir.

Yani kısaca; bugüne kadar kağıt üzerinde yaptığınız tüm iş takibinizi bu sistem üzerinden yapabilirsiniz.


Firmalar: Sistemi 30 gün ücretsiz denemek için F724.net adresinden kayıt olabilirsiniz.


Çalışanlar: Sistem sizin için tamamen ÜCRETSİZDİR, hemen başlamak için F724.net Kayıt

2019-09-01